به گزارش گروه دانش و فناوری قدس آنلاین، تیم کوک اخیرا اعلام کرده است که شرکت اپل قصد ندارد هیچ گونه دستگاه یا سیستم ترکیبی با نام MacBook-iPad هیبریدی ایجاد کند، بنابراین کاربران می توانند با خیال راحت به کار کردن با سیستم های مک و iPad خود ادامه دهند.
کوک در سخنان خود گفته است که کمپانی اپل احساس می کند، کاربران به هیچ وجه به دنبال یک مک و iPad همگرا نیستند.
وی ادامه داده است: موضوعی که ما درباره ی آن نگران هستیم، تجربه ی خوبی که کاربران اپل از محصولات این کمپانی انتظار دارند، نیست. ما تنها قصد داریم که بهترین تبلت در جهان و بهترین مک در جهان را ارائه دهیم. قرار دادن آن دو کنار هم و در یک سیستم ما را به هدف خود نمی رساند. کاربرانی که در این اندیشه بوده اند باید به راه های فراتری بیاندیشند.
این سخنان کوک در این باره، چند هفته پس از رونمایی Surface Book مایکروسافت که تلفیقی از تبلت و کامپیوتر هیبریدی می باشد، منتشر شد.
البته وی این سخنان را برای تبلیغ iPad Pro جدید کمپانی خود مطرح نکرده است، بلکه منظور او این بوده است که برای ایجاد دستگاهی مانند Surface Book راه های زیادی وجود دارد.
البته کوک بر این موضوع تاکید دارد که iPad Pro یک جایگزین عالی و بسیار مناسب برای کامپیوتر های شخصی و لپ تاپ ها می باشد. البته در کنار این دستگاه، سیستم مک نیز منسوخ نخواهد شد و کاربرد های خاص خود را خواهد داشت.
کوک در سخنان خود اصرار دارد که کامپیوترهای شخصی در دنیای آینده حکم یک دستگاه بی مصرف را دارند و iPad Pro می تواند جایگزین مناسبی برای کامپیوتر های شخصی خانگی باشد، اما لپ تاپ های مک جایگاه و کاربرد خاص خود را دارند.
به گزارش خبرگزاری مهر، فیلترینگ تلگرام شب ۲۶ آبان در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور خرمآبادی دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رسانه و اسفرانی نماینده مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
خرمآبادی در ابتدا در پاسخ به سؤال اول مجری برنامه مبنی بر این که دستور کار جلسه کمیته تعیین محتوای مجرمانه گفت: جلسه اول این کمیته به حد نصاب نرسید و دومین جلسه آن نیز فردا برگزار خواهد شد.
دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با اشاره به این که در جلسه اول ۶ نفر از اعضا شرکت کرده بودند ادامه داد: دستور کار جلسه فردا بررسی فیلترینگ تلگرام است.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که این کمیته چند شبکه اجتماعی را فیلتر کرده است بیان کرد: قبل از این کمیته، کمیته دیگری بود که اقدام به فیلترینگ ویچت کرده بود.
با فیلتر شدن شبکههای اجتماعی موافق نیستیم
خرمآبادی با بیان این که بحث فیس بوک با شبکههای اجتماعی موبایلی متفاوت است اظهار داشت: ما به دنبال اجرای قانون هستیم لذا با فیلتر شدن شبکههای اجتماعی موافق نیستیم.
با شبکههای اجتماعی انقلاب را پیروز کردیم
دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با اشاره به این که با نفس شبکههای اجتماعی مخالف نیستیم گفت: با شبکههای اجتماعی انقلاب را پیروز کردیم و باید از امکانات فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: با شبکههای اجتماعی که به قانون احترام نمیگذارند و آن را اجرا نمیکنند ما به عنوان مجری با آنها برخورد میکنیم.
اسفرانی نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که با بحث فیلترینگ موافق نیستم گفت: البته باید شرایط مربوط به جلسه را مورد بررسی قرار داد و در نهایت نظر اکثریت حاکم شود.
امکان نظارت دقیق بر تلگرام وجود ندارد
وی در خصوص این که آیا قابلیت و زیرساخت کنترل شبکههای اجتماعی همچون تلگرام در کشور وجود دارد یا خیر اظهار داشت: آن چه که هم اکنون در بحث تلگرام مطرح است این است که سرورهای تلگرام در خارج از کشور است لذا امکان نظارت دقیق اساساً در داخل کشور وجود ندارد که بتوان بخشی از آن را فیلتر و یا پالایش کرد بنابراین اگر بنا باشد که تلگرام فیلتر شود لاجرم باید به طور کامل امکان استفاده از آن در داخل کشور فراهم نباشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که هم اکنون شبکهای مانند تلگرام بیش از ۱۴ میلیون کاربر در ایران دارد گفت: متأسفانه در طول مدتی که در بحث برخورد با شبکههای اجتماعی و یا موارد دیگر اقدامات سلبی کردیم خیلی نتیجه نگرفتیم
اقدامات سلبی در حوزه برخورد با شبکههای اجتماعی نتیجه نخواهد داد
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر دامنه چنین شبکهای محدود شود و امکان استفاده از آن دیگر کشور فراهم نباشد ممکن است بلافاصله شبکه دیگری ظهور و بروز کند و جمعیت بیشتری به خود جلب کند.
وی خاطر نشان ساخت: یک اشکال جدی که در این زمینه وجود دارد این است که متأسفانه هنوز امکان استفاده درست از شبکههای اجتماعی در کشور ما فراهم نشده است.
در بخش دیگری از این برنامه حسن عباسی کارشناس مسائل فرهنگی نیز در خصوص فیلترینگ تلگرام گفت: در درجه اول در این بحث باید به قانون پایبند باشیم اما درعینحال واقعیت این است که مزیت نسبی این شبکهها به خصوص شبکههای اجتماعی موبایلی در کشور بسیار بیشتر از مخاطرات اخلاقی و امنیتی آن است لذا باید با سعهصدر بیشتر این بحث را دنبال کرد و در چارچوب قانون با آن برخورد شود
مخاطرات اخلاقی و امنیتی استفاده از فضای مجازی را میتوان با بحث استفاده از سواد سایبری کاهش داد
این کارشناس مسائل فرهنگی با تاکید بر این که باید در این زمینه آموزشهای فرهنگی را جدی تر دنبال کنیم تا بتوانیم مخاطرات اخلاقی و امنیتی استفاده از این شبکهها را کاهش دهیم گفت: بحث سواد سایبری یکی از این موضوعاتی است که باید در این راستا دنبال شود تا بتوانیم خطرات مربوط به استفاده از فضای مجازی را کاهش دهیم.
در ادامه این بخش خرمآبادی دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نیز در پاسخ به این سؤال که چرا مردم از شبکههای اجتماعی داخلی استفاده نمیکنند گفت: متأسفانه در داخل کشور به اپراتورهای داخلی اجازه ندادهایم که ارتباط تصویری برقرار کنند اما هم اکنون شبکههای خارجی میتوانند بدون حد و حصر این کار را انجام دهند.
وی تاکید کرد: وزارت ارتباطات، وزارت ارشاد و سازمان صدا و سیما میتوانند با تبلیغ و بهکارگیری شبکههای اجتماعی داخلی این شبکهها را به مردم بشناسانند و وزارت ارتباطات نیز در جهت افزایش کیفیت این شبکهها باید اقدام کند.
اسفرانی عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در تشریح عدم استقبال کاربران از شبکههای اجتماعی داخلی گفت: اولین دلیل عدم استفاده از شبکههای داخلی این است که در این رابطه اطلاعرسانی نشده که صدا و سیما میتواند در این بخش فعالیت و مشارکت بیشتری داشته باشد.
وی اضافه کرد: ایراد دوم این است که مردم اعتمادی به شبکههای داخلی ندارند و ایراد سومی که باعث میشود از این شبکهها استقبالی صورت نگیرد این است که شبکههای داخلی هنوز آن گستردگی را در سطح جهانی ندارند.
۷۵.۶ درصد کاربران تلگرام ایرانی هستند
در ادامه برنامه روحالله مؤمننسب کارشناس فضای مجازی نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه در خصوص فیلتر شدن و یا نشدن تلگرام گفت: بهتر است هر زمانی که میخواهیم پدیدهای را بررسی کنیم ابتدا ماهیت آن را مد نظر قرار دهیم.
وی اظهار داشت: تلگرام را صهیونیستهای روس تبار پناهنده آلمان طراحی کردهاند، سرور آن در انگلستان و دفتر اصلی فردی که بر روی این شبکه اجتماعی سرمایهگذاری و آن را طراحی کرده است در رژیم صهیونیستی است.
این کارشناس فضای مجازی با بیان این که نتانیاهو کسی که تلگرام را طراحی کرده برادر خود میخواند گفت: ۷۵.۶ درصد کاربران تلگرام ، ایرانی هستند و ۲.۲ درصد نیز از اعضای تلگرام روسی هستند و امروز روسیه اعلام کرد که احتمال فیلتر تلگرام زیاد است.
جمع کاربران انگلیسی، آلمانی و اسرائیلی در تلگرام صفر است
مؤمن نسب یادآور شد: این نرمافزار در آلمان ثبت شده ، سرور آن در انگلستان است و دفتر طراح آن در رژیم صهیونیستی است اما جمع کاربران انگلستانی، آلمانی و اسرائیلی تلگرام به صفر درصد میرسد.
این کارشناس فضای مجازی همچنین در خصوص این که چرا استقبال از شبکههای ملی کم است اظهار داشت: شبکههایی چون تلگرام وقتی وارد کشور میشوند از هیچ جا مجوز نمیگیرند، مالیات،عوارض و حقالامتیاز به هیچ جا نمیدهند اما اگر یک نرمافزار ایرانی بخواهد فعالیتی داشته باشد حداقل باید از ۵ جا مجوز بگیرد و حقالسهم و حقالامتیاز بدهد.
خرمآبادی نیز در ادامه اظهارات خود با تاکید بر این که ما به دنبال اجرای قانون هستیم گفت: طبق قانون محتوای مجرمانه باید فیلتر شود و این در حالی است که ما نمیتوانیم به لحاظ ساختاری فیلترینگ هوشمند نسبت به تلگرام داشته باشیم.
حدود ۱۲ درصد از پهنای باند اینترنت در اختیار تلگرام است
در پایان این برنامه اسفرانی نیز با بیان این که متأسفانه حدود ۱۲ درصد از پهنای باند اینترنت ما در اختیار تلگرام است گفت: چرا دولت در ابتدا باید اجازه دهد که استفاده از این فضا در کشور ایجاد شود و سپس به فکر کنترل آن میافتد، آیا بهتر نبود که قبل از ورود این فضا به کشور دولت در این باره تصمیم میگرفت.
وی خاطر نشان ساخت: در کنار این بحث، بحث سواد سایبری امروزه جزء ضروریات زندگی است که باید بیش از پیش به آن توجه شود.
دانیل کیش Daniel Kish، در شیرخوارگی بینایی خود را از دست داد، او در نتیجه ابتلا به یک تومور مغزی به نام رتینوبلاستوما در سه ماهگی از دید یک چشم و در ۱۳ ماهگی از دید چشم دیگر محروم شد و به گفته خودش هیچ حافظه بینایی ندارد.
دانیل میتواند با دهانش صدای کلیک خاصی تولید کند و مثل دلفینها بازتاب این صدا را بشنود و ردیابی کند. دانیل زمانی که دو ساله بود، شروع به این کار کرد. البته خیلی از کودکان نابینای دیگر هم این کار را میکنند، اما به خاطر منع شدن و تصور اینکه ممکن است از آنها جلوه بدی در اجتماع به عنوان یک آدم ناتوان ایجاد شود، توسط اطرافیان از این کار منع میشوند.
فناوری اطلاعات > ارتباطات - مهر نوشت: معاون سازمان فناوری اطلاعات از بهره برداری تمامی مراکز داده (data center) در کشور خبر داد و گفت: این مراکز به عنوان تامین کننده زیرساختهای دولت الکترونیک به زودی وارد فاز عملیاتی می شوند.
علی اصغر انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تعهداتی که طبق قانون برای راه اندازی دیتاسنترهای داخلی در کشور تعریف شده است اظهار داشت: مطابق این تعهدات، تمامی مراکز داده در کشور به بهره برداری می رسد و ظرفیت خوبی برای ارائه زیرساختهای دولت الکترونیک فراهم می شود.
وی با تاکید براینکه دیتاسنترهای داخلی بر مبنای فناوری پردازش ابری، علاوه بر اتصال در شبکه، در منابع پردازشی و ذخیره سازی نیز خدمات خود را به صورت ابری، ارائه می کنند، افزود: این مراکز هم اکنون راه اندازی شده و به تدریج در حال افزوده شدن به زنجیره ارائه خدمات هستند که پیش بینی می شود تا پایان سال و طبق قانون برنامه پنجم توسعه، دیتاسنترهای داخلی وارد فاز عملیاتی شوند.
انصاری با اشاره به اقدام دیگر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد مراکز داده در کشور، گفت: وزارت ارتباطات از سرمایه گذاری بخش خصوصی در راه اندازی دیتاسنتر حمایت می کند که در این راستا، برخی برنامه های حمایتی، در حال تبدیل شدن به مصوبه است.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران به مصوبه اخیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای اتصال رایگان مراکز داده به سوئیچ های مرکز تبادل ترافیک شرکت ارتباطات زیرساخت (IXP) اشاره کرد و ادامه داد: برای اینکه بتوانیم از مراکز داده حمایت کنیم تا قیمت و هزینه های تمام شده این مراکز کاهش یابد، اقداماتی برای اقتصادی شدن فعالیت ساخت و ساز و بهره برداری از دیتاسنترها برای بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه سال جاری به عنوان سال پایانی برنامه پنجم توسعه و نیز سیاسست های ابلاغی مقام معظم رهبری که در تدوین برنامه ششم مدنظر قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: باید ظرفیت های لازم پردازشی و ذخیره سازی را برای چند برابر کردن محتوای داخلی و افزایش میزان نسبت ترافیک داخل نسبت به بین الملل، از طریق دیتاسنترهای داخلی ایجاد کنیم.
انصاری ایجاد مراکز داده توسط دولت را، هدف ارائه خدمات دولت الکترونیک دانست و گفت: آن دسته از مراکز داده که توسط بخش خصوصی ایجاد شوند برای حوزه خدمات عمومی و وب و خدمات کاربردی مورد نیاز مردم، به کار گرفته خواهد شد.
وی با تاکید براینکه طرح ایجاد مراکز داده داخلی در کشور تقریبا به ثمر نشسته است، ادامه داد: هم اکنون برخی از نیازمندی دستگاههای دولتی در پیاده سازی سامانه های الکترونیکی و ارائه خدمات الکترونیکی باید تامین شود.
این مقام مسئول در سازمان فناوری اطلاعات، با اشاره به اینکه برخی از دستگاههای دولتی برای سامانه های خود، دارای مراکز داده هستند تصریح کرد: اما با این وجود ما می توانیم به صورت جایگزین و پشتیبان، امکانات در اختیار آنها قرار دهیم. به همین ترتیب درگاه های دستگاه های دولتی در سطح ملی و استانی، می توانند از مجموعه امکانات مراکز داده های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده کنند.
انصاری با بیان اینکه همراه و همگام این فناوری، در حال ارائه خدمت نیز هستیم، افزود: به طور مثال بخشی از زیرساختها و منابع را در قالب خدمات رایانش ابری -IaaS- ارائه کردیم که ارائه این خدمات، برای حوزه دولت الکترونیک هم قابل عرضه است.
معاون سازمان فناوری اطلاعات با تاکید براینکه امکان ارائه سرویس های محتوایی در قالب شبکه توزیع محتوا (CDN) از طریق مراکز داده وجود دارد، گفت: این فرآيند به این معنا است که علاوه بر ارتباط شبکه های توزیع محتوا با اپراتورهای محتوایی، از امکانات مراکز داده سازمان فناوری اطلاعات نیز برای این مهم استفاده خواهد شد.
وی اضافه کرد: به این ترتیب که با کمک دیتاسنترهای استانی و شناسایی اپراتورهای محتوایی، زنجیره ارزش میان اپراتورهای ارتباطی و مراکز داده به صورت سیستمی و توزیع شده برقرار شود.
انصاری با اشاره به اینکه در بهره برداری از دیتاسنترهای داخلی محدودیتی وجود ندارد و افزايش ظرفیت برحسب تقاضا، قابل توسعه است تصریح کرد: در این طرح، اولویت ما ارائه خدمات دولت الکترونیک است اما برای اجرای اقدامات حمایتی به استارت اپ ها و شرکتهای نوپا که توانایی حضور در هیچ دیتاسنتری را ندارند هم سرویس می دهیم.
این مقام مسئول در سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه برخی از مراکز داده ایجاد شده توسط این سازمان با مرکز تبادل ترافیک شرکت ارتباطات زیرساخت (IXP) در ارتباط بوده و برخی نیز به صورت محلی فعال هستند خاطرنشان کرد: یکی از مزیت هایی که دیتاسنترهای داخلی برای اپراتورهای تامین محتوا دارند این است که می توانند از این طریق به صورت مستقیم به درگاه تبادل ترافیک شرکت ارتباطات زیرساخت متصل شوند.
وی با بیان اینکه مراکز داده، محل نگهداری، پردازش و ذخیره سازی اطلاعات است گفت: این تعداد دیتاسنتر تولید شده به صورت رایانش ابری، کل ظرفیت کشور را برای پردازش و ذخیره سازی اطلاعات و در نهایت تبدیل شدن به ترافیک تامین می کند.
5656
به کارگیری نسل جدیدی از روباتها در سوپرمارکتها مانع از ضرر و زیان میلیارد دلاری آنها می شود. اما این روبات ها چگونه این کار را می کنند.
اما با ورود روباتها به عرصه های مختلف زندگی و از جمله مراکز خرید، امید می رود که این مشکل برطرف شود و حالا Tally پیشگام این عرصه معرفی شده است.
روبات Tally همواره در حال گشت زنی در راهروی سوپرمارکتهاست و طی آن تمامی قفسه ها را اسکن کرده تا در صورت نیاز پر شدن هر یک از آنها، به همکاران انسانی خود اطلاع رسانی کند.
این فناوری جدید توسط شرکت دانش بنیان Simbe Robotics در آمریکا ارایه شده و در واقع تازه ترین تلاش جهانی برای خودکارسازی اموری همچون اداره فروشگاهها و سوپرمارکتها به شمار می آید.
مبنای عملکرد این روبات استفاده از سطحی از هوش مصنوعی است به طوریکه به لطف مجهز بودن به چهار دوربین مخصوص نه تنها می تواند خالی شدن قفسه ها را گزارش دهد بلکه نحوه چیدمان درست محصولات و انطباق برچسب قیمت با محصول مورد نظر را نیز به دقت بررسی کند.
روبات بر روی پلت فورم چرخداری حرکت می کند و قابلیت آن را دارد تا گردن خود را به ارتفاع ۲.۴ متری برساند. بدین ترتیب عملا هیچ قفسه خالی و نامرتبی از چشمان تیزبین او پنهان نمی ماند.
ساعت: 09:15 منتشر شده در مورخ: 1394/08/17 شناسه خبر: 525132
وبسایت نشنال جئوگرافیک، همچون سالهای گذشته، علاقمندان به عکاسی را دعوت کرده تا در مسابقه عکاسی 2015 این وبسایت شرکت کنند.
به گزارش سرویس چند رسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسابقه عکس نشنالجئوگرافیک همه ساله در سه بخش مختلف برگزار میشود و شرکتکنندگان تا آذرماه فرصت دارند آثار خود را برای شرکت در این مسابقه ارسال کنند.
در هر یک از بخشهای سهگانه این مسابقه، یک نفر برنده خواهد شد و در نهایت تصاویر منتخب در مجله نشنالجئوگرافیک به چاپ خواهند رسید. نتایج نهایی این مسابقه، نیمه دوم آذرماه اعلام میشود. جایزه نفر اول این مسابقه 10 هزار دلار آمریکا و سفر به مقر نشنال جئوگرافیک در واشنگتن بهمنظور شرکت در سمینار عکاسی سالانه نشنال جئوگرافی خواهد بود. برگزیده عکس هایی که تا کنون به این مسابقه راه یافته اند را در زیر می بینید
خرس مادر و فرزندش در آلاسکا. عکاس: Karie Lefebvre
کرم های شب تاب در جنگل "اوزو" در ژاپن. عکاس: Kei Nomiyama
سنجاب به دنبال نور. عکاس: Ian Duncan
حیوانات دریایی و پرندگان در نمایی از مناظر جنوب شرق "تاسمانی". عکاس: Andy Chisholm
امواج. عکاس: Warren Keelan
دو شیر در حال شکار گراز در پارک ملی "کروگر" افریقای جنوبی. عکاس: Jonathon Carr-Brown
چشمان یک عنکبوت پرنده. عکاس: Elchin Jabbarov
شفق قطبی در آسمان ایسلند. عکاس: Daniele Boffelli
نهنگ کوهاندار در سواحل "مالا" در هاوائی. عکاس: Katie Sheppard
آموزش سگ های نجات در مناطق کوهستانی سوئیس؛ در اینجا سالانه هزاران نفر در بهمن گرفتار شده و این سگها به کمکشان میآیند. عکاس: Dalia Fichmann
تصویر هوایی گرفته شده از منطقه نفتی "فورت مک موری" و ماسههای شناور. عکاس: Stas Bartnikas
طلوع خورشید در "راپلاما" در استونی. عکاس: Kaiti Lillipuu
لحظه شکار. عکاس: Andres Lopez
شنای غواص در آب رودخانه "سانتا فی" نزدیک چشمه "لسلی گمبل" جایی که رسوبات چشمه تصویری سوررئال ایجاد کرده است. عکاس: John Moran
گورخر از نمای نزدیک. عکاس: Marco Tagliarino
نمایی از خورشیدگرفتگی در "اسپیتزبرگر". عکاس: Isabelle Bacher
نمایی از خط ساحلی از "هفت خواهران" در شرق "ساسکس" انگلستان. عکاس: Ludwig Wagner
شکستن کوه یخ در "گرینلند". عکاس: Eric Lew
شنای یک نهنگ کوهاندار. عکاس: Gaby Barathieu
کوهستان فوجی در طلوع خورشید. عکاس: Yuga Kurita
انتهای پیام/ ر
مجریانی که روی آنتن صداوسیما به شهرت میرسند و به چهره تبدیل میشوند، حالا حرکات و رفتارشان خارج از قاب تلویزیون هم برای صداوسیما دردسرآفرین است.
ایراد ماجرا به محدودیتها، خط قرمزها، اطلاعات غلط و کلی مساله پیشپا افتاده دیگر برمیگردد که دستبهدست هم داده تا پروسه نخبهپروری در تلویزیون جایی نزدیک به خط پایان بهکلی تعطیل شود.
کافی است روی بحث مجریان توانمند و شاخص سیما که طی سالهای اخیر در اوج به شکل عجیبی کنار رفتهاند یا به عبارت درستتر کنار گذاشتهاند دقیق شوید تا ببینید چه اتفاقات توجیه نشدنی و سادهای دستبهدست هم داده تا اجراکنندههایی که هرکدام در کارشان موفق بودند و حتی میتوانستند تضمینکننده موفقیت برخی برنامههای تلویزیونی باشند بهتدریج از یاد مخاطبان تلویزیون بروند.
تلویزیون ملی ایران از این دست مجریها کم نداشته؛ چهرههایی که بهواسطه حضور در برنامههای همین شبکههای داخلی خودمان آنقدر دیده و پسندیده شدند که زودتر از حد تصور پلههای ترقی را یکییکی بالا رفتند و در جام جم برای خودشان اعتباری خریدند.
بیشتر این چهرهها اما چند سال بعد از به اوج رسیدن یا در بدو شهرت بنا به دلایل مختلف و بعضاً به شکلی باورنکردنی از روی سن پائین آمدند تا نیروهای جوان جای آنها را بگیرند و چهرههای تازه پیش چشم مخاطبان تلویزیون مشغول سخنوری و دلربایی به شیوه جدید خودشان شوند.
در ظاهر ماجرا شاید اتفاقی که میافتاد اشکالی نداشت و بالاخره پروسه جوانگرایی باید از جایی شروع میشد اما تلویزیون ملی نیروهایی که سالها برایشان وقت گذاشته و تاتیکنان به اوج رسانده بود با دست خود محو میکرد و به جوانهایی دل میبست که بعضاً در همان دیدگاه اول فاصله زیادی با چهرههای مشهور کنار رفته داشتند.
موضوع کنار رفتنها البته ساده و پیچیده بود. ممنوع کار شدنهای ناگهانی یا ممنوعالتصویر شدنهای بدون دلیل و بدون ابلاغ و بیاطلاعی مجریان از کنار گذاشتنشان هر سال باعث شد بهترین مجریان سیما در سکوت و بیخبری کنار بروند و جای آنها را جوانهایی بگیرند که برخیشان دوست داشتند در راه رسیدن به شهرت و ممنوعالتصویر شدن از اسلاف نامدار خود سبقت بگیرند.
موضوع دیگر سطح سواد مجریان قدیمی سیما و چهرههایی که طی 6-5 سال اخیر رو آمدند و در شبکههای مختلف تبدیل شدند به تنها مجریانی که تا حدودی میتوانند تضمینکننده دیده شدن برنامههای نه چند جذاب تلویزیون باشند.
روزگاری شبکههای یک و دو تلویزیون مجریانی داشت که در فواصل برنامهها جلوی چشم میآمدند و جدا از اعلام برنامهها مطالب مختلفی را به خورد بیننده میدادند اما برای همین کار ظاهراً ساده چهرههایی مثل حسین پاکدل یا دکتر علیرضا قراگوزلو و ابوالفضل طباطبایی که در زمینههای مختلف تحصیلات دانشگاهی سطح بالایی داشتند یا اکبر عالمی که در سینما چهره شاخصی بهحساب میآمد در تلویزیون حضور داشتند که حالا در مقایسه با مجریان فعلی که با ادبیات عامهپسند و شعارهای استادیومی در جشنهای کوچک خیابانی خودشان را به باد فنا میسپارند، سطح کارشان مشخص میشود.
از آن مجریان فرهیخته و ظاهراً خشک اما توانمند گذشتیم و رسیدیم به چهرههای جوانی که حتی در اجراهای زندهشان فاصله باریک ادب و احترام با تخریب شخصیت برخی افراد و گروهها را رعایت نمیکردند و با وجود تمام نقصهایی که داشتند سیر صعودی را سریعتر از حد تصور طی میکردند.
در فاصله این دور تسلسل نگرانکننده البته چهرههایی در رسانه ملی خودنمایی کردند که میشد روی توانمندیهایشان تکیه کرد و نگاه مردم و مخاطب سیما هم نگاهی همراه با احترام و اطمینان بود اما مسئولان سیما به دست خود و با ادله پیشپاافتاده یکبهیک این مجریان توانمند را کنار گذاشتند تا سیما کمکم تهی از مجریان 10 سال گذشته شود.
با ورق زدن آلبوم مجریان تلویزیون شاید بهاندازه انگشتان دو دست بتوانید چهرههایی را پیدا کنید که 90 درصد مخاطبان تلویزیون نمیدانند چرا در اوج بهیکباره محو شدند و البته چرا مسئولان رسانه مل جایگزین مناسبی برای آنها پیدا نکرد.
حالا که بحث به اینجا رسید بد نیست نگاهی به سرنوشت شش مجری صداوسیما داشته باشیم که البته سطح کار هرکدامشان متفاوت است و ... .
فرزاد جمشیدی - چهرهاش به همان مجریان دهه شصتی شباهت داشت که با
طمأنینه حرف میزنند و حس آرامش را به بیننده القا میکنند اما جمشیدی دو
بار درگیر پروندههای شکایتی شد که بار دوم ماجرا آنقدر بازتاب پیدا کرد
که این مجری رادیو و تلویزیون مجبور به خداحافظی رسمی از تلویزیون شود.
جمشیدی که در تلویزیون یک سمت اجرایی هم داشت و او را بهعنوان رئیس دفتر
هماهنگی و سازماندهی مجریان سیما میشناختند با اجرای برنامه زنده «یاد
خدا» در سحرگاه ماه رمضانها شناخته شد و به اوج رسید. جمشیدی خرداد سال 92
با انتشار نامهای از تلویزیون خداحافظی کرد و دیگر در تلویزیون بهعنوان
مجری دیده نشد. البته قرار بود او در شهریور سال گذشته با اجرای یک برنامه
فرهنگی مذهبی به سیما و شبکه 2 برگردد اما این اتفاق رخ نداد. گفته میشود
موانع بازگشت این مجری به سیما برداشتهشده اما خود او نمیخواهد که برگردد
و بعضاً اجرای مراسم ارگانها و سازمانها را به عهده میگیرد. جمشیدی طی
یک سال گذشته با نوشتن یادداشتهایی در خصوص جشنواره فجر و غواصان شهید در
عرصه قلم عرضاندام کرد و یکی دو بار هم تصویرش از تلویزیون پخش شد که
برنامهای در اصفهان را اجرا میکند اما حالا بیش از دو سال است که مخاطبان
تلویزیون او را بهعنوان مجری فراموش کردهاند.
رضا رشیدپور - با اجرای صریح و متفاوت برنامههای گفتوگومحور که
سالها جایش در تلویزیون خالی بود خودش را بهعنوان یک مجری موفق ثابت کرد و
با سرعت جلو رفت تا خیلی زود تبدیل به چهرهای شناختهشده در تلویزیون
شود. مثلث، شب شیشهای، عبور شیشهای و زنده رود ازجمله برنامههایی بود که
رشیدپور را در اجرا به اوج رساند و البته یکی دو بار هم این برنامههای
چالشی توقیف شد تا این مجری از همان ابتدا به چهرهای جنجالی تبدیل شود.
اجرای برنامه «شب شما به خیر» در شبکه ماهوارهای ایرانیان بعد از مدتی
دوری رشید پور از تلویزیون او را از کانالی دیگر پیش روی مردم قرارداد اما
بعدازآن اجرهای موفق ابتدایی مدتی طول کشید تا چهره رشیدپور را از تلویزیون
ببینیم. او که مدیر یک مرکز رسانهای است با اجرا در برنامههای شبکه
نمایش خانگی نمیخواست از دید مردم دور باشد و گهگاه با حضور در فیلمهای
سینمایی و سریالها و بازی در نقشهای کوتاه قصد داشت جلوی چشم بماند باروی
کار آمدن دولت جدید زمینه حضور دوبارهاش در تلویزیون را کمکم فراهم کرد.
از همان روزی که رشید پور را بهعنوان مجری همایش انتخاباتی حسن روحانی
دیدیدم باید فکرش را میکردیم او بازگشت به جام جم را هدف گرفته است؛
اتفاقی که سال 93 برای او رخ داد و رشیدپور با روی آنتن بردن برنامه طنز
«عینک دودی» که اصلاً نگرفت و فوقالعاده ضعیف بود بیسروصدا برگشت.
رشیدپور که این اواخر با واکنش نشان دادن به شفافسازی آزاده نامداری در
خصوص درگیریاش با فرزاد حسنی در رسانهها سروصدا کرده بود دوباره سراغ
برنامههای جذاب گفتوگومحور رفت که البته برای شبکه اینترنتی آپارات تهیه
میشد اما از تلویزیون هم پخش شد و مصاحبههای جذاب با علی کفاشیان و
امیرحسین مقصودلو (تتلو) نشان داد بازهم میشود روی تواناییهای او برای
داغتر شدن برنامههای تلویزیونی که چیز دندانگیر زیادی ندارد حساب باز
کرد.
محمدرضا شهیدیفر - شهیدی فر را بهعنوان یکی از مجریان قدیمی
تلویزیون میشناسند که هرازگاهی میآید و خودی نشان میدهد اما برای مدتی
طولانی محو میشود و به کارهای دیگر میپردازد. چهار سال از روی آنتن بردن
برنامه «پارک ملت» گذشت که گفتوگوهای شبانهاش برایمان جذاب شده بود اما
این برنامه به خاطر آنچه مجری توانمندش انجام نداد یا حرفهایی که زد
نیمهتمام ماند و شهیدی فر هم از جلوی چشم مردم دور شد. سکوت مقابل حرفهای
نهچندان متعارف عماد افروغ و انتقادهای تند به مسئولان سیما در نشستی
صمیمانه با مجریان مهمترین دلایل کنار رفتن این مجری از تلویزیون عنوان
شد. شهیدی فر را طی دو سال گذشته بهعنوان مجری در جشنواره فجر دیدهایم و
مهمترین فعالیت تلویزیونیاش حضور مؤثر در اتاق فکر برنامه موفق خندوانه
بوده که البته تا اختتامیه این برنامه مقابل دوربین نیامد و حرفی نزد.
ژیلا صادقی - شاید به خاطر رفتن روی بیلبورد و تبلیغ یک کالای خارجی
بهعنوان اولین مجری تلویزیون که تبلیغ میکند خاص شده باشد اما این خاص
بودن برایش دردسر شد و اجازه نداد پیشرفت سریعش او را به قله برساند. صادقی
که با اجرای موفق و بینقص در برنامههای خانوادگی و اجتماعی سیما چهرهای
شناختهشده در این عرصه بهحساب میآمد حتی یکبار مراسم اختتامیه جشنواره
فجر را هم بر عهده گرفت و حتی قرار بود در مقطعی اجرای برنامه صبحگاهی
«ویتامین 3» را هم بر عهده بگیرد اما بنا به دلایل مختلف کنار رفت و تا
الآن هم خبری او از او در سیما نشده. دلایل ممنوعالتصویر شدن او یکی نیست؛
یکی میگوید انتقاد در نشست با مسئولان، خانم صادقی را از جام جم دور کرده
و دیگری میگوید انتشار عکسهای متفاوت ازآنچه او را در تلویزیون میدیدیم
در شبکههای اجتماعی باعث این جدایی شده اما هرچه هست خوب میدانیم
تلویزیون یکی از مجریهای بانوی مسلط خود را دیگر در اختیار ندارد. البته
بهتازگی اعلامشده صادقی ممنوعالتصویر نیست اما هنوز او را بهعنوان مجری
در تلویزیون ندیدهایم.
آزاده نامداری - سال 91 اجرای مشترک با احسان علیخانی در برنامه
تحویل سال برایش دردسرساز شد و او را مدتی از تلویزیون دور کرد اما بعد از
حضور در بین عوامل برنامه «پشتصحنه» دوباره به اجرا برگشت و با «خانومی که
شما باشی» خودی نشان داد. اجرای مشترک برنامه تحویل سال با همسرش فرزاد
حسنی او را در کانون توجه قرارداد اما طی یک سال گذشته بیش از اینکه او
بهعنوان مجری جلوی چشم دوربین باشد انتشار اخبار مربوط به جداییاش از
حسنی و حاشیههای این اتفاق و ازدواج مجددش در شبکههای اجتماعی نام
نامداری را بهعنوان یک چهره مشهور تلویزیونی در ذهن بینندگان جعبه جادویی
حفظ کرده است. طراحی، نویسندگی، مستندسازی و حضور فعال در رشته تحصیلیاش
روانشناسی تمام دغدغههایی است که بعضاً باعث میشود در کنار حواشی زندگی،
حضور او در تلویزیون منقطع باشد اما جالب اینجاست که نامداری با حضور در
آخرین کار پرویز شهبازی روی پرده سینما هم دیده خواهد شد.
سیدجواد یحیوی - سالها قبل با اجرای برنامه صمیمی «طعم آفتاب» در
تلویزیون دیده شد و خیلی زود به اوج رسید. مسابقه تلفنی شبکه تهران و «رد
پا» هم در سری کارهای دیدهشده یحیوی قرار گرفت اما او هم خیلی زود
ممنوعالتصویر شد و دیگر هیچوقت بهعنوان مجری به تلویزیون برنگشت. یحیوی
40 ساله که حالا بیش از هفت سال است که از اجرا در سیما دور شده و کمکم به
فراموشی سپرده میشود. البته خودش میگوید اینطوری برایش بهتر شده چراکه
طی این مدت رفته دنبال علایق اصلیاش یعنی فیلمسازی و تئاتر. یحیوی میگوید
همان 7 سال حضور در تلویزیون و اجراهای مداوم او را از علاقهمندی اصلیاش
دور کرده است. میگویند دلیل اصلی دوری یحیوی از اجرا موضعگیریهای سیاسی
او در تلویزیون بوده اما این شائبه هیچگاه تائید نشد تا با بازی در سه
فیلم سینمایی و سریال شاهگوش در شبکه نمایش خانوادگی هرازگاهی چهره نسبتاً
متفاوت سیدجواد را در مقایسه به آنچه در زمان شهرت به ذهن سپرده بودیم،
ببینیم.
علی ضیا - در 30 سالگی به شهرتی در اجرا رسید که طرفداران افراطیاش او را با احسان علیخانی مقایسه میکردند. ضیا در همین 6-5 سالی که معروف شده مدام در برنامههای مختلف حضورداشته و همیشه جلوی چشم بوده است. از حضور در برنامه صبحگاهی ویتامین 3 گرفته تا ویژهبرنامه سال نو، ماهعسل، نبش جنتآباد، امشب، اینجا آینده، خوشا شیراز و بعضیا که تقریباً همگی برنامههای اجتماعی پربینندهای بودند. حدود یک ماه پیش بود که شایعه مرگ مجری سیساله کاشانی در حادثه منا به گوش رسید اما ضیا از آن اتفاق جان سالم به دربرد تا در آبان ماه امسال و بعد از دربی 81 باکاری که کرد سوژه شبکههای اجتماعی شود. ضیا که همراه با چند بازیگر و چهره مسابقه فوتبال استقلال - پرسپولیس را در یک کافیشاپ تماشا میکرد بعد از گل ثانیههای پایانی تیم محبوبش از خود بیخود شد و همراه با عدهای شعاری علیه پرویز مظلومی سرمربی استقلال سر داد که بازتاب وسیعی به همراه داشت و در نهایت منجر به عذرخواهی رسمی او در رسانهها شد. بااینحال همین اتفاق ناشیانه باعث شد تا ضیا نه به خاطر این توهین بلکه به دلیل مختلط بودن جلسه و انجام حرکات نامناسب ممنوعالتصویر شود.
امام موسی کاظم علیه السلام : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
به گزارش سرویس خانواده جام نیـوز، آیا شما عاشق نامزدتان هستید و نمیدانید چطور احساساتتان و عشقتان را به او ابراز کنید ؟
وقتی که شخصی احساس میکند عاشق جنس محالف خود شده است برای اینکه احساساتش را به او بیان کند دچار مشکل میشود و نمیداند چطور این کار را انجام دهد .در صورتی که با گفتن چندین جمله ی ساده میتوانید احساس حقیقی خود را به طرف مقابل انتقال دهید .
روان شناسان معتقد هستند ، ابراز عشق و بیان احساسات هر شخصی نسبت به جنس مخالفش کمی دشوار است و این موضوع کاملا امری طبیعی است اما یک سری از افراد با ابراز عشقشان خیلی مشکل دارند و حتی هیچ کاه نمیتوانند جمله ی دوست دارم را به زبان بیاورند ، این افراد دارای مشکل و عقده ای در دوران کودکیشان هستند ، یعنی خانوادهشان نحوه ی و روش ابراز علاقه را به فرزندشان نیاموخته اند یا اینکه او در خانواده ای بزرگ شده است که به مسائل عاطفی کمتر پرداخته شده است .
به همین علت او در دورههای بعدی زندگیش به مشکل برخورده است و نمیتواند احساساتش را ابراز کند .
معمولا افرادی که این مشکل را دارند تعریف میکنند که همیشه جمله ی" دوست دارم " در گلویم مانده است ، نمیتوانم این جمله ی را به معشوق خود انتقال دهم ، نمیتوانم کاری انجام دهم تا مانعی را که در گلویم وجود دارد از بین ببرم و این جمله را به زبان بیاورم .
البته لازم به ذکر است که این موضوع با توجه به سن ، جنسیت شخص و اینکه او چندمین فرزند خانواده است تفاوت دارد و میتواند افزایش یا کاهش داشته باشد .
روان شناسان مدعی هستند ، برخی دیگر از افراد به علت اینکه بیش از حد خجالتی هستند نمیتوانند احساسات قلبی خود را به معشوقشان انتقال دهند، البته افرادی که خجالتی هستند به مراتب خیلی بهتر از افرادی هستند که دارای عقدههای دوران کودکی هستند .
افرادی که دارای این مشکل هستند ، در درون خودشان دچار یک جنگ داخلی میشوند . آنها میخواهند عشق خود را ابراز کنند اما میترسند که مبادا از طرف فرد مقابلشان مورد مورد تمسخر قرار گیرند ، مگر زمانی که شخص مقابلشان اظهار علاقه کند و آنها نیز در جواب علاقه ی او این جرئت را پیدا کنند که علاقهشان را بر زبان بیاورند وگرنه ممکن است حتی سالها این احساس را بر زبان نیاورند .
البته خجالتی بودن نیز یک مشکلی است که در ریشه در دوران کودکی هر شخصی دارد ، در همان دوره ی کودکی باید خجالتی بودن فرزند را درمان کرد تا این مشکل حادتر نشود . اما یک نکته ی قابل توجه وحود دارد و آن نکته به این ترتیب میباشد برای اینکه دیگری را دوست داشته باشید در وحله ی اول باید خودتان ، شخصیتتان را دوست داشته باشید تا بتوانید شخص دیگری را دوست داشته باشید در غیر این صورت نمیتوانید شخص دیگری را دوست داشته باشید و به او اظهار علاقه مندی داشته باشید .
البته شما به طرق مختلف میتوانید به همسر یا نامزدتان اظهار علاقه داشته باشید مثلا ، برای او نامه ای بنویسید و این موضوع را برای او شرح دهید ، یا به وسیله ی ایمیل ، پیامک و …. اما معمولا افراد تمایل دارند این جمله ،" دوستت دارم " اظهار عشق و علاقه را از شخصی که دوستش دارند بشنوند تا اینکه این جمله را به صورت کتبی در نامه ، میل و … بخوانند .
جذاب /2021
امام موسی کاظم علیه السلام : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
به گزارش سرویس خانواده جام نیـوز، کباب لقمه ای یکی از انواع کباب هایی است که طرفداران زیادی دارد. به جای اینکه این نوع کباب را از بیرون بخرید، خودتان تهیه کنید. همچنین طرز تهیه نوعی خمیر را به شما آموزش می دهیم که کبابتان را لای آن بپیچید.
مواد اولیه:
مواد لازم خمیر کباب لقمه:
آرد 200گرم
مایه خمیر 1 ق س
آب ولرم 1/4 پیمتنه
نمک 2 ق چ
شیر 3/4پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
مواد میانی کباب لقمه:
گوشت چرخ کرده 650گرم
پیازداغ 1 ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ 1عدد
پودر سوخاری 2 ق س
پنیر پیتزا 100گرم
زرده تخم مرغ (برای رومال) یک عدد
روش تهیه خمیر کباب لقمه:
*. مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
*. در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
*. سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
*. خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.
*. در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
*. سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
*. پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.
*. برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.
*. کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.
*. رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.
روش تهیه مواد میانی:
*. گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
نکات آشپزی:
1- اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
2- زمان پخت: حدودا 15 دقیقه است.
خواص تخم مرغ:
*. تخم مرغ انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه - بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.
برترین ها /2021